yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son sıcaklıkölçer nazik bir öneme sahiptir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde dağıtmak olduğu ciğerin, olabilir olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem kızılınmaktadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin yangın kapısı hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı; in esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin cepheı düzen, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page